Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

 

Πόρτες Πυρασφαλείας NINZ
Η πόρτα NINZ είναι μεταλλική με μεταλλική κάσα και με χρόνο πυραντίστασης 60 ή 120 λεπτά. Το θυρόφυλλο και η κάσα συνδέονται με δύο μεντεσέδες βαρέως τύπου (2 για κάθε θυρόφυλλο).

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Οι πόρτες πυρασφαλείας NINZ είναι διαθέσιμες σε δύο μοντέλα, τα REI 60 και REI 120, με χρόνους πυραντίστασης 60 και 120 λεπτά αντίστοιχα.

 - Θυρόφυλλα συνολικού πάχους 60mm, κατασκευασμένα από ελάσματα γαλβανισμένου χάλυβα, πάχους 0.8 mm, γεμισμένα με μονωτικά υλικά πυρασφάλειας.
- Γωνιακή κάσα κουμπωτή, κατασκευασμένη από ελάσματα γαλβανισμένου χάλυβα, πάχους 1.5 mm.
- Πυράντοχη κλειδαριά η οποία διατίθεται με κύλινδρο ασφαλείας κατόπιν παραγγελίας.
- Πόμολο πυρασφαλείας πλαστικό με μεταλλικό πυρήνα.
- Δύο μεντεσέδες στο φύλλο, ο ένας φέρει ελατήριο επαναφοράς και ο άλλος είναι με ρουλεμάν.
- Εσωτερικές ενισχύσεις για μεταγενέστερη τοποθέτηση μηχανισμών επαναφοράς και μπάρας πανικού.
- Θερμοδιογκούμενη ταινία τύπου Palusol περιμετρικά σε ειδικά διαμορφωμένη εσοχή της κάσας.

 

- Στάνταρ χρώμα: Ral 1013, 1015, 5010, 5024, 7016, 7024, 7035, 7038, 9001, 9002, 9010 και 9018.
- Μπορούν να δεχθούν, σαν προαιρετικό εξοπλισμό, μπάρα πανικού, κλειδαριά πανικού, κλειδαριά ασφαλείας, αρθρωτό μηχανισμό αυτόματης επαναφοράς κλπ.

 

 


 

L2in
Ρολλό από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας διπλού τοιχώματος καμπύλης διατομής με μόνωση*

 

Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Με διπλό τοίχωμα γαλβανισμένης λαμαρίνας με μόνωση πολυουρεθάνης, πάχους 0,4mm για κάθε πλευρά, που το καθιστούν κατάλληλο για την κάλυψη χώρων με μεγάλες απαιτήσεις σε μόνωση και αντοχή. Επιπλέον, η ύπαρξη ειδικών οριζοντίων νευρώσεων επιτυγχάνουν πρωτόγνωρα - για τα δεδομένα της αγοράς - επίπεδα αντοχής και ασφάλειας, όπως ακριβώς θέλετε.

 

Μοναδικά χαρακτηριστικά.

Η μεγάλης πυκνότητας μόνωση πολυουρεθάνης μεταξύ των τοιχωμάτων, βελτιώνει την θερμομόνωση αλλά και την ηχομόνωση του χώρου σας, ενώ παράλληλα συνεισφέρει και στην στιβαρότητα της κατασκευής. Η ειδική διατομή του μοντέλου L2in εξασφαλίζει την αθόρυβη λειτουργία κατά την διάρκεια ενεργοποίησης/λειτουργίας του προϊόντος.
Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με διαφανή άθραυστα στοιχεία («ανοίγματα») για καλύτερη παρατήρηση του εξωτερικού χώρου αλλά και για παροχή φυσικού φωτισμού εντός του χώρου σας


L2in: Βελτιώνει το αισθητικό αποτέλεσμα. Διατίθεται σε προβαμένη ή πλαστικοποιημένη λαμαρίνα και σε εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, διασφαλίζοντας πάντα, ένα άρτια αισθητικό αποτέλεσμα.

L2in: Ευκολία στην χρήση. Παρέχει την δυνατότητα χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης  λειτουργίας, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.