Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

 

ΣΠΑΣΤΕΣ & ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Οι πολύσπαστες και μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής συμμορφώνονται με τους αυστηρότερους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου και υψηλή αισθητική. Υπάρχει δυνατότητα μονού ή διπλού τοιχώματος, καθώς και με χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη λειτουργία.

 


 


Πολύσπαστες Γκαραζόπορτες Οροφής

Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες οροφής είναι ιδανικές για οικιακά γκαράζ μικρού και μεγάλου μεγέθους. Αποτελούν τις πιο εξελιγμένες γκαραζόπορτες με πολυτελή εμφάνιση. Είναι διπλού τοιχώματος με μόνωση πολυουρεθάνης και λειτουργούν ηλεκτροκίνητα με τηλεχειρισμό, ενώ μετατρέπονται σε χειροκίνητες σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά σχέδια επένδυσης, από τα κλασσικά χαλύβδινα ραμποτέ (κατακόρυφο, οριζόντιο κλπ) ή ταμπλαδωτό (τετράγωνοι ταμπλάδες) βαμμένα σε ένα από 200 και πλέον διαθέσιμα χρώματα RAL, μέχρι επένδυση από γνήσιο ξύλο ή επένδυση design από λακαρισμένο ξύλο με ένθετα διακοσμητικά στοιχεία από γυαλί και ανοξείδωτο χάλυβα.

Στάνταρτ Χρώματα: Στάνταρτ λευκό παρόμοιο του RAL 9016

Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες οροφής αναδεικνύουν την αισθητική του σπιτιού σας, ενώ ικανοποιούν απαιτητικούς πελάτες!


 



Μονοκόμματες Γκαραζόπορτες Οροφής

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής που θα βρείτε σε εμάς, είναι οικονομικές αλλά ταυτόχρονα λειτουργικές, ποιοτικές, όμορφες και φοβερά αξιόπιστες.
Κατασκευάζονται από λεπτό φύλλο γαλβανισμένης ατσαλολαμαρίνας ηλεκτροστατικής βαφής μονού τοιχώματος με κάθετες ραβδώσεις χωρίς πλαϊνό προφίλ.